Për Shqipëri-Spanjë që nuk u luajt në 1991, u falën 200 kg ushqime!

Ishte një sasi e madhe që Federata iberike kishte përgatitur për të mbajtur “frymën” e futbollistëve gjatë vizitës në Tiranë. Do të luhej një ndeshje eliminatore e Europianit 1992, dhe gjithçka ishte bërë gati që skuadra spanjolle të udhëtonte për në kryeqytetin e Shqipërisë, ku do të vendosej besohet në Hotel “Dajti”. Ishte mëngjesi I

Vazhdoni leximin →