San Siro mund të shembet: Nuk ka interes kulturor

San Siro mund të shembet dhe t’i krijoje hapesire stadiumit te ri. Ai që e vendosi këtë ishte Komisioni Rajonal për pasurinë kulturore të Lombardisë pas kërkesës së bërë në 13 nëntor nga kryetari i Bashkisë së Milanos, Beppe Sala teksa e konsideroi si një impiant që nuk paraqet interes. Kryebashkiaku i qendrës lombarde Sala

Vazhdoni leximin →

Milan-Inter dhe San Siro I ri; ja projekti I Populus

Në 26 shtator në Universitetin Politeknik të Milano-Bovizas do të prezantohen zyrtarisht dy projektet e mbetura në garë për stadiumin e ri të San Siros. Interi e Milani do të zbulojnë ‘concept design’ të prezantuar nga studio e arkitekturës Populous dhe Manica+Sportium. Sipas këtij projekti stadiumi është përfshirë në një distrekt shumëfunksional aktiv në 365

Vazhdoni leximin →