Napoli, në provimin e maturisë përpara trajnerit Sarri!

Mauricio Sarri ngjan me një mësues të drejtë, por të rreptë. Në vend që të paraqitej shumë i kënaqur nga skuadra e tij, Napoli, që po fiton dhe po kthehet në pretendente në çdo kompeticion, njeriu që zakonisht nuk di të qeshë, zgjedh fjalë të tjera. “Nuk kam ende sigurinë që skuadra ime është pjekur

Vazhdoni leximin →