Ej Nejmar, ndonjëherë ia vlen të mos jesh në fushë!

Shokët e tij kaluan një mbrëmje aspak të lehtë në fushën e “Kamp Nout” në ndeshjen e kthimit të Kupës së Mbretit ndaj Bilbaos, ndërsa ai vetë ndodhej në një “botë” tjetër. Nejmar përfitoi nga fakti që ishte i pezulluar për kët përballje dhe zgjodhi një spektakël tjetër. Së bashku me të dashurën e tij,

Vazhdoni leximin →