Gjokoviçi: Perëndia më rekomandoj: Mjaft më, pusho!

Tenisti më i mirë serb, Novak Gjokoviç, në një intervistë që dha këto ditë, tha se prioritetet e tij në jetë kanë ndryshuar, se, gjatë periudhës së ardhshme, ai do ta lejë raketën mënjanë dhe do t’i përkushtohet familjes. Ai, mbas disa javësh, do të bëhet më fëmijën e dytë, vajzë, që pret nga bashkëshortja

Vazhdoni leximin →