Oklahoma “flak në kosh” Lejkërsat pa Lebronin!

Në Arenën e tyre e gjetën forcën për të reaguar. Oklahoma Thandër (Rrufeja) i tregoi Rasëll Uestbrukut se çfarë është në gjendje të bëjë, ndërsa ish-djali i shtëpisë pësoi një humbje të rëndë. Lejkërsat kryesuan bindshëm, por përfundimisht u mundën 115-123. Miqtë ishin në 26 pikë epërsi, por përfundimisht humbën me -8, dhe Oklahoma realizoi

Vazhdoni leximin →