F1, kush del kampion, nëse Rosberg e Hamilton dalin barazim?

Ka dy situata shumë interesante që edhe mund të ndodhin në përfundim të Çmimit të Madh të Abu Dabit në Formula 1. Niko Rosberg dhe Ljuis Hamilton mund ta përfundojnë kampionatin botëror me pikë të barabarta, dhe atëherë pyetja normale është: Cili do të dilte kampion? Barazimi me pikë mund të ndodhte vetëm 373-373, ose

Vazhdoni leximin →

Formula 1, arena e deklaratave kontradiktore !

Gara e fundit e Formula 1 që u zhvillua në Meksikë e ndezi edhe më shumë luftën për titullin kampion me favoritin Niko Rosberg, që tashmë po dridhet nga presoni dhe hendeku i zvogëluar. Por ndalesa latine ka sjellë gjithashtu polemika dhe rivendosi vëmendjen te disa rregulla qesharake dhe komisarë më shumë se të guximshëm

Vazhdoni leximin →