Pritet të nisë “Valsi i trajnerëve” në Superligë, vetëm Martini, Brdariç e Daja janë të sigurt!

Çdo vit ka qenë një karusel i vërtetë dhe nuk do të ketë përjashtim. Shumë lëvizje trajnerësh priten në Superligën shqiptare, dhe gjithçka pritet të fillojë me përfundimin e sezonit, si dhe pas finales së Kupës. Disa nga klubet kryesorë janë duke diskutuar mundësinë e afrimit të teknikëve të tjerë, sipas burimeve pranë tyre. Kukësi

Vazhdoni leximin →