Arbitrat, nga një palë kufje 5000 euroshe, për të dëgjuar më qartë melodinë që u luhet…

“Gabime njerëzore”… është një justifikim që përsëritet aq shpesh, sa herë që flitet për gafa arbitrash, saqë ka krijuar përshtypjen se është një nga logot zyrtare të Federatës. Por, megjithëse gabimet që përcaktojnë fatin e ndeshjeve janë të zakonshme, madje janë kthyer në një pjesë përbërëse të sistemit, në këtë periudhë të sezonit arbitrat pothuajse

Vazhdoni leximin →

Lewis Hamilton dhe Mercedes, rinovim për një vit

Tani është zyrtare, Mercedes dhe Lewis Hamilton gjejnë akordin për nënshkrimin e një kontrate deri në fundin e vitit 2021 duke mbyllur në këtë mënyrë një tratativë të gjatë mes skuderisë dhe 7 herë kampionit të botës. Mercedes doli me një komunikatë për shtyp në faqen e tij të internetit për të bërë të ditur

Vazhdoni leximin →