Strumicë, maqedonasit na përgatisin Aushvicin

Tashmë shumica e të interesuarve e ka një ide të qartë, se çfarë është stadium i Strumicës, ku në 5 shtator është vendosur të luhet ndeshja Maqedoni – Shqipëri. Cilësisht i papranueshëm, pasi nuk flitet vetëm për kapacitetin ekstremisht të kufizuar të impiantit, apo kushtet që ofron për zhvillimin e një ndeshje futbolli të këtyre

Vazhdoni leximin →

Talenti Ezgjan Alioski shpërngulet për te Lids Junajtidi

Futbollisti i ri i talentuar shqiptar, Ezgjan Alioski, lojtar kyç në përfaqësuesen e Maqedonisë, ka rënë dakord me Lids Junajtidin që, sezonin e ardshëm, ai të luajë në radhët e këtij ekipi anglez, dikur mjaft të famshëm. Mediume zviceranë dhe anglezë njoftonin, dje, se marrëveshja, tanimë, është arritur dhe se Ezgjani, së shpejti, do të

Vazhdoni leximin →