Tradhëti e klasit të lartë nga De Biazi! Sa gabim që të çuam në Europian….

Tradhëti e klasit të lartë mund të klasifikohet fraza e ish-trajnerit, Xhani De Biazi, e cila këto ditë ka bërë xhirron e “ç‘nderimit” nëpër dynjanë  tonë, pale në  zyrat stërmadhe të FSHF-së.  Kaq me helm  ishin fjalët e Xhanit, drejtuar futbollistëve të Azerbaixhanit, sa edhe në sektorin e “përgjimeve’” në  Federatë kanë ditë dhe netë

Vazhdoni leximin →