Prapaskena në Paris, Ançeloti: Leonardo? E dija mik!

Karlo Ançeloti nuk është nga ata që flet shumë, aq sa edhe biografia e tij e ka titullin “Lideri i qetë”. Veçse, “Karleto” nuk është aspak budalla dhe as i pagojë. Pikërisht në biografi është një episod lidhur me marrëdhënien e tij me brazilianin Leonardo, kur të dy ishin tek Paris SG. Italiani ishte trajner,

Vazhdoni leximin →