Në Itali u bë e modës, nuk duan tifozët e Fejënordit në Romë!

E nisi Napoli kur Ministria e Brendshme dhe prefekti i qytetit ndaloi hyrjen në stadiumin “Maradona” të përkrahësve të Ajntrahtit të Frankfurtit. Rreth 600 prej tyre mbërritën në qytetin e këngës (citta canora) dhe shkaktuan shkatërrime të mëdha. Tashmë, është kryebashkiaku i Romës, Roberto Gualtieri, ka bërë kërkesë që të ndalohet mbërritja në kryeqytet e

Vazhdoni leximin →

Kryebashkiaku i Napolit akuzon Salvinin: Racizmi vjen nga shteti!

Konflikti në Itali ka marrë përmasa serioze. Fakti që Inter-Napoli nuk u ndërpre pavarësisht koreve raciste kundër Kulibalit, solli polemika të ashpra, dhe një akuzë e fortë u bë nga Napoli. Kryetari i bashkisë së qytetit, Luixhi De Maxhistris, iu lëshua ministrit të brendshëm, njëkohësisht zv. kryeministër, Mateo Salvinit. “Si mund të ndërpritej ndeshja Inter-Napoli

Vazhdoni leximin →