Tirana-Vllaznia , një ndeshje me valixhe në dorë!

Tirana – Vllaznia po bëhet një ndeshje pa atdhe. Dy klubet që prej vitesh kanë krijuar një futboll pasionant kur përballeshin, në kohën e rilindjes së stadiumeve, kanë ngritur plaçkat dhe nuk po gjejnë qytetin dhe stadiumin e duhur. Nga FSHF-ja është ofruar edhe stadiumi i Korçës, siç duket për të provuar edhe njëherë deri

Vazhdoni leximin →

Kaçe, nga stoli në tribunë… formula për t’u rritur

Për Ergys Kaçen, ky i tanishmi sigurisht që nuk është moment më i mirë, madje periudhën e vuajtjes e ka pasur relativisht të gjatë. Për një bluzë me logon e UÇK-së, të veshur aksidentalisht, tifozët dhe drejtuesit e PAOK të Selanikut u tronditën aq shumë, saqë asnjëherë nuk ia falën, madje ndoshta ishte kjo krisje

Vazhdoni leximin →