Tek Juventusi nuk bëjnë shaka, Kean e ke futur veten në telashe

Disiplina është kushti i parë për suksesin, dhe skuadra vjen mbi cilindo individ. Juventusi është ndërtuar pikërisht mbi një filozofi të tillë, diçka që dikur avokati Xhani Anjeli ia tregoi superyllit Omar Sivori, dhe që sot një nip i tij, Andrea Anjeli, mund t’ia tregojë një “xhevahiri” të së ardhmes si Moize Kean. Ekziston mundësia

Vazhdoni leximin →