Fernando Alonso dëshiron të shkruajë historinë në Indi

Në provat e fundit jozyrtare, ai mbërriti në vend të katërt. Shpejtësia e Fernando Alonsos ishte 223.687 milje në orë, ose 363 km në orë. Është vërtet “kafshërore” pista në Indianapolis. Piloti spanjoll po provon për herë të parë pistën e famshme, “MotorSpeedëay”, një autostradë e vërtetë, veçse në formë rrethi dhe me vetëm 4

Vazhdoni leximin →