Po fle apo s’po fle lepuri i Superligës? Bast që del nga “ferra” e 7 shkurtit….

Ishim mesuar ndryshe kur klube dhe presidentë i dëgjonim të shkrofëtinin sipas një kalendari të mirëmenduar të gabimeve arbitrare, disiplinore etj, te cilet prej muajsh prehen në qetësi.. gjoja letargjike. Jo vetëm kaq, por ndonjë syresh me shumë dëshirë do të pranonte dhe të quhej “ish i përndjekur politik” me shpresën e ndonjë kompensimi të

Vazhdoni leximin →