Ekëlston fajëson Hamiltonin për aksidentin, por thot se do ta fitojë titullin!

Vështirë se mund të pritej mendim tjetër nga një njeri që vërtet është shumë iinformuar për Formula 1, duke qenë ish-pronar iaksioneve të sipërmarrjes, por që ka një problem personal me kampionin e botës, Ljuis Hamilton. Berni Ekëlstoun, veterani ishkëlqyer anglez, dha verdiktin e tij për aksidentin e Silverstounit, duke akuzuar Hamiltonin si fajtor ndaj

Vazhdoni leximin →

Hamilton: Veprova me instinkt, kurrë nuk do të hap rrugë!

Formula 1 nuk është një shkencë ekzakte dhe e ftohtë, ndërsa janë vetë pilotët që krijojnë historinë e tyre. Që nga duelet e egra mes Airton Senës e Alen Prostit, agresivitetit të Najxhëll Mansellit, sfidës pa kufi mes Mikael Shumaherit e Zhak Vilnëvit, apo përplasjeve mes Fernando Alonsos e Ljuis Hamiltonit, ky sport është i

Vazhdoni leximin →