Hamilton: Jam i vendosur që të ktheheh në krye!

Shpreson të sfidojë moshën, që është një mision thuajse i njëjtë sikur të tallesh me gravitetin. Ljuis Hamiltoni mund të jetë 37 vjeç dhe të mbushë 38 në janar, por duket se ai i ka harruar vitet dhe është i vendosur që të jetë sërish më i miri. Çmimi i Madh i SHBA-së në Formula

Vazhdoni leximin →