Boks, Hadribeaj në mbrojtje të gjerdanit WBC

Ermal Hadribeaj, një kampion kuqezi që synon të arrijë majën e botës por fillimisht i nevojitetnjë fitore tjetër për të shtruar rrugën drejt suksesit. Kampioni dhe mbajtësi i gjerdanit WBC International do të ndeshet pas pak ditësh në një duel delikat që do të zhvillohet në Uzbekistanin e largët kundër meksikanit Carlos “King” Molina i

Vazhdoni leximin →