Përse u prish autobuzi i De Biazit? Përse-të e javes

– Përse trajneri De Biazi pa fijen e drojes ka thënë se përballë Spanjës do të vendosim autobusin para portës, por edhe pa…rrota? -Sepse De Biazi, që është një mjeshtër për të parkuar autobusin, fundja vjen nga atdheu i katanaçes, dhe ka frikë nga një humbje me përmasa… -Përse futbollistët e Kombëtares, kanë “befasuar” presidentin Duka

Vazhdoni leximin →