Borussia Dortmund, ka tjetër reduktim pagash te lojtarët

Borussia Dortmund arriti një marrëveshje me futbollistët për një reduktim tjetër të pagave të tyre, një lajm që u bë I ditur nga e përditshmja e përditshmja ‘Ruhr Nachrichten’. Sipas  kësaj të përditshmeje, futbollistët pranuan një reduktim të pagave të tyre me 10% për shkak të humbjeve financiare të klubit të shkaktuara nga pandemia Covid-19

Vazhdoni leximin →

Barcelona, lojtarët refuzojnë propozimin e fundit për reduktimin e pagave

Bisedimet mes Këshillit Administrativ të Barcelonës dhe futbollistëve për reduktimin e pagës së këtyre të fundit u mbyllën pa asnjë akord. Lajmi u konfirmua nga anëtarët e Këshillit Administrativ të Klubit. Tani nis një periudhë reflektimi që do të zgjasë deri në 23 nëntor. Pas kësaj date nëse futbollistët do të refuzojnë sërish propozimin, klubit

Vazhdoni leximin →