UEFA habitet dhe zemërohet me FIFA-n: Plane që i bëni pa ne!

Drejtuesit e futbollit botëror hodhën idenë që Kupat e Botës dhe Kampionatet Europiane të zhvillohen çdo dy vjet, ndryshe nga periodiciteti i deritanishëm çdo katër vjet. Kjo është ajo që mendon FIFA, pra që çdo vit të ketë një aktivitet të madh, por kjo shqetësoi keqas UEFA-n. Me të drejtë sepse UEFA drejton futbollin e

Vazhdoni leximin →

Nedim Bajrami shpresohet të luajë në kombëtare, KAS vendos në gjyqin me FIFA-n

Kemi trokitur disa herë në atë derë. Shqipëria është bërë fytyrë e njohur në Gjykatën Sportive të Apelit në Lozanë, shkurt KAS, ndërsa sot pret një vendim pozitiv. Pas fitoi çështjen me UEFA-n për ndeshjen Serbi-Shqipëri në eleminatoret e Europianit, dhe pasi humbi me Skënderbeun apelimin ndaj dënimit të UEFA-s, Federata jonë e topkëmbës shpreson

Vazhdoni leximin →