Bajerni apo Europa? Cila, e ardhmja e talentit Kai Haverc?!

Karl-Hajnc Rumenige nuk e kurseu telefonatën e tij. Personi të cilit po i telefononte gjithashtu ishte një emër i shquar i futbollit gjerman, Rudi Fëler, dhe biseda mes tyre ishte korrekte 100 për qind. Shefi ekzekutiv i Bajernit përshëndeti drejtorin e përgjithshëm të Leverkusenit, dhe me edukatë i kërkoi informacion mbi Kai Havercin, yllin 20-vjeçar

Vazhdoni leximin →