Kaçe, nga stoli në tribunë… formula për t’u rritur

Për Ergys Kaçen, ky i tanishmi sigurisht që nuk është moment më i mirë, madje periudhën e vuajtjes e ka pasur relativisht të gjatë. Për një bluzë me logon e UÇK-së, të veshur aksidentalisht, tifozët dhe drejtuesit e PAOK të Selanikut u tronditën aq shumë, saqë asnjëherë nuk ia falën, madje ndoshta ishte kjo krisje

Vazhdoni leximin →