“Bari” i Championsit sërish e trullos Sitin, përse rrezikon kaq me Dortmundin?!

Diferencat para sesa të hynin në fushë ishin tepër të mëdha. Nëse do të vendoseshin në “peshoren” e tregut të futbollit dy skuadrat që ishin përballë, rezultati do të dilte 632 milionë euro që vlente formacioni për Mançester Sitin dhe 282 milionë euro për titullarët e Borusias së Dortmundit. Megjithatë, rezultati pas 90 minutave të

Vazhdoni leximin →