Mesi nuk është Zoti! Sa larg është Barça nga ky Real?!

Nëse do të mësohen të gjitha, besohet do të kuptohet se përse Lionel Mesi ngurroi shumë përpara sesa të rinovonte kontratën, dhe përse Nejmar vendosi që të largohej. Dy momente të rëndësishëm, njëri pas tjetrit, dhe përshëndetja e ngrohtë e argjentinasit për brazilianin, tregojnë qartë se tek Barcelona ka një krizë që nuk i përket

Vazhdoni leximin →