A do ta shpëtojnë Moxhi, Iulianon, dhe Merveil, Tiranën?!

Dy ngjarje tërheqin vëmendjen në futbollin shqiptar këto kohë. Së pari, që Partizani ka vendosur të ndërtojë një klub europian duke afruar një personalitet të madh (edhe pse të njollosur) si Luçiano Moxhi. Së dyti, që Tirana arriti më në fund të përfitonte një shumë të konsiderueshme parash nga transferimi i një lojtari, siç është

Vazhdoni leximin →