Skandal në futbollin afrikan; arrestohet presidenti i Konfederatës së Kontinentit

Shpërthen sërish skandali në futbollin botëror. Presidenti i Konfederatës Afrikane të Futbollit dhe njëkohësisht zëvendëspresident i FIFA, Ahmad Ahmad është arrestuar dhe është marrë në pyetje nga autoritetet franceze të cilët kanë ngritur mbi të akuzën për korrupsion. Është vetë Federata Ndërkombëtare e Futbollit që ka konfirmuar lajmin duke shtuar se nuk është në dijeni

Vazhdoni leximin →