Kokainë firmato në Brazil, kapsula me fytyrën e Maradonës!

Krahas faktit se ish-sulmuesi i famshëm argjentinas Diego Armando Maradona mbahet mend për lojrat e tij virtuoze, ai mbahet mend edhe për skandalet lidhur me përdorimin e drogës. Kështu që disa dilerë (tregtarë) droge, vendosën që ta shfrytëzojnë emrin dhe fytyrën e këtij futbollisti legjendar, në qytetin Sao Zhoze, të shtetit Sao Paolo. Autoritetet ushtarake

Vazhdoni leximin →