Luan mendsh Liverpuli, humbje e çmendur në Bornemuth!

Në Stamboll u fitua një Champions me 12 minuta të jashtëzakonshme. Në Bourthemuth u humb një ndeshje me 15 minuta të çmendura. Është gjithnjë Liverpuli ai që lumturohet apo zhgënjehet totalisht. Në epërsi 3-1, dhe me ndeshjen krejtësisht në kontroll, të kuqtë i shkaktuan një krizë nervash trajnerit të tyre, Jurgen Klop, duke treguar gjithë

Vazhdoni leximin →