Shkëlqimi i Vllaznisë, sepse po lëviz në të kundërtën e logjikës shqiptare

Vllaznia ka fituar sërish, këtë rradhë ndaj një kundërshtari special, siç është Kukësi dhe përveçse ruan një distancë sigurie +9 pikë nga vendi i dytë, po tregon gjithnjë e me më shumë forcë, duke treguar se çfarë duhet ekzaktësisht për t’u bërë një skuadër kompetitive. Fillimisht dikush u ka kthyer dëshirën për të luajtur futboll

Vazhdoni leximin →

Dino Megjedoviç dhe Juri Çollak – përforcimet e reja të Shkëndijës së Tetovës

Ekipi i ligës së parë të Maqedonisë, Shkëndija e Tetovës, prezantoi, ditët e fundit, dy përforcimet e reja, në këtë periudhë dimërore të transferimeve. Fjala është Dino Megjedoviçin, mesfushor, që vjen nga Paderborni i Gjermanisë, ndërkohë që, më parë, ai ka luajtur me Volfsburgun dhe luan si mesfushor ofensiv, dhe për mbrojtësin qëndror, Jure Çollak

Vazhdoni leximin →