Miq dhe armiq, Fideli dhe Armando, i “luten”shef Ramës për bastet

Kur e dënuan Skënderbeun 10 vite, të gjithë thërrisnin me shpirt, madje edhe vetë fajtorët e zyrave: mallkuar qofshin bastet! Këto ditë, edhe pse Skënderbeu, mbetet brënda hekurave të qelisë europiane, dy figura të “vitrinës” së sportit, presidenti i Komitetit Olimpik, Fidel Ylli dhe presidenti i FSHF-së, Armand Duka po thërrasin në kor :bekuar qofshin

Vazhdoni leximin →

Plasën dyshimet për baste edhe në Uimbëlldon

E përditshmja gjermane “Di Velt” ka informacione dhe thotë se ia vlen që të jemi të shqetësuar. Edhe turneu kaq fisnik i Uimbëlldonit, ai që besohet të jetë i panjollë, dhe që ka përballuar dy luftërat botërore, mund të jetë i infektuar nga epidemia ngjitëse e basteve. “Di Velt” shkruan se të paktën 2 ndeshje

Vazhdoni leximin →