Stadiumi me pallatin…brenda

Kush kritikon arkitektët e stadiumit “Arena Kombëtare” në zemër të Tiranës për shkak të kullës së ngritur ngjitur me kompleksin kuqezi, ndoshta nuk ka parë këtë kryevepër të inxhinierisë austriake. Shikoni pak se si e kanë maksimalizuar hapësirën në periferi të Vienës për të harmonizuar sportin me komunitetin. Pallati i ndërtuar bashkë me shkallët dhe

Vazhdoni leximin →

Përmbytjet në Austri i prishin punë Bajer Leverkusenit!

Skuadra gjermane nuk arriti të stërvitej në kampin e saj pranë Alpeve austriake, ndërsa stuhia që dëmtoi rëndë Gjermaninë kaloi edhe në Austri. Stadiumi “Alois Latini” pati shumë prani uji për shkak të shirave të dendura, dhe trajneri Gerardo Seoane urdhëroi që stërvitjet të mos bëheshin. U bënë vetëm stërvitje individuale dhe u kalua për

Vazhdoni leximin →