Presidenti Duka në “Shiko Kush Luan”.. .i “dhurojnë” fronin e UEFA-s

Nuk mund të ishte një emision tjetër, veç atij të Luana Vjollcës “Shiko Kush Luan”, meqë të ftuarit kanë privilegjin t’i rikthehen “fëmijërisë së madhe”  dhe ëndërrave të paplotësuara.  Me të ftuar specialë, presidentët e Federatave të Futbollit,  atë Kosovës, Agim Ademi dhe të Shqipërisë, Armand Duka,  “Shiko Kush Luan” në një moment “gallate” ,

Vazhdoni leximin →