Vozhnjacki në qiellin e shtatë: pas trofeut, vë në gisht unazën e martesës

Karolin Voznjacki po bën përpjekjen e dytë që të martohet, pasi dështoi e para me golfistin Rori Meklroi, kurse, tani, i tha “Po” yllit të NBA-së amerikane, Dejvid Li.

Kjo teniste dhe basketbollisti i lartpërmendur kanë kohë që janë bashkë dhe Li i propozoi asaj për martesë, ndërsa ata të dy ishin me pushtime në Bora Bora, mbasi Voznjacki i dha fund sezonit të saj. Dejvid Li, në fakt, tani, është një agjent i lirë, ndërsa, gjatë karrierës së tij, ka luajtur me Golden Stejtin, Bostonin dhe, në fund, me San Antonion.

Sfidanti.al