Shpeton Force India; e blen Lorens Stroll

Lajme te mira vijne nga bota e Formula 1. Force India shpetoi fale nderhyrjes se biznesmenit Lorens Stroll qe eshte njekohesisht dhe babai i pilotit te Uilliamsit, Lens Stroll.

Stroll se bashku me investitore te tjere pranuan te shlyejne borxhet e akumuluara nga Force India duke bere te mundur mbylljen e epokes se sipermarresit indian Vizhaj Mallia qe kishte probleme edhe me drejtesine.

Me nderhyrjen e Lorens Stroll dhe investitoreve te tjere, Force India siguroi pjesemarrjen ne te gjitha garat e ketij boterori ne kampionatin e Formula 1.

Sfidanti.al