Mrekulli në cirkuitin Paul Ricard; aksident spektakolar pa pasoja mes 2 kamionëve

Cirkuiti Paul Ricard u bë vendi i një aksidenti spektakolar dhe të frikshëm mes dy kamionëve gjatë Cmimit të Madh të Castellet. Gjatë zhvillimit të kësaj gare kamionët u përplasën me njëri-tjetrin duke ngjallur jo pak panik. Për fat të mirë ky incident nuk pati pasoja për asnjë prej pilotëve të cilët nuk pësuan dëmtime serioze, madje ata dolën vetë nga mjetet e tyre që ishin të vetmet që tregonin për këtë aksident

sfidanti.al