Doni “shërim” për Shumaherin, kujtoheni vetëm si kampion!

Kanë kaluar 3 vjet qysh nga momenti fatal kur kampioni i madh Majkëll Shumaher ka bërë aksidentin. Por që nga ajo kohë, situata e shtatë herë kampionit të botës në Formula 1, mbetet e njëjtë, shumë delikate.

Këtë e ka konfirmuar një mik i gjermanit, Mats Nordstrom.

“Unë kam kontakte me njerëzit që e njohin shumë mirë Michaelin, dhe lajmet që kam marrë kohëve të fundit, tregojnë se gjendja e tij është shumë e trishtuar”, ka deklaruar ai për gazetën gjermane ‘Expressen’,