Pasi iu  vërsulën  futbollit, në Arabi  synojnë  të blejnë dhe..tenisin!

Futbollin  janë duke e blerë , po bëjnë gati për të blerë edhe një sport tjetër me efekt botëror, tenisin! Në Arabi Saudite, tenisi është një temë që po disktohet prej kohësh,  dhe shumë tenistë janë shprehur pro dhe kundër turneve të tenisit në Lindjen e Mesme. Fjala vjen, tenistja amerikane Xhesika Pegula , e cila konsdirohet si një nga kundërshtaret më rivalizuese të numrit 1 te botës Iga Siotek në turneun e US Open,  ka një mendim ndryshe…

“ Kam dëgjuar të flitet se në Arabi po projetohet të bëhet turneu “Ëta Finals” . Sigurisht do të jetë mirë nëse hyjnë më shumë paranë sportin e femrave dhe tjetra, mund të ndikonim në ndryshimet lidhur me të drejtat e grave në këto vende…”

Sfidanti.al