Duka në Europë për vota, në FSHF mallkojnë Saviçeviçin

Sapo presidenti Duka është nisur  për në Mal të Zi për të takuar presidentin e Federatës së Futbollit, Dejan Saviçeviç,  për t’i blerë mëndjen dhe votën për në Komitetin Ekzekutiv të UEFA-s, në Federatë, sa hap e mbyll sytë, ka nisur një anketë me zë të ulët, në të cilën pyetej : cili  futbollist ju ka lënë më shumë mbresa, Bergomi i Interit apo Saviçeviç i Milanit ?  Si në një mëndje, zyrtarët,  kanë votuar për mbrojtësin dhe aspak për dribluesin gjenial, që përkedhelej nga Berluskoni me nofkën “Gjeniu”.

Kur pyetën veçmas njërin nga punonjësit e FSHF-së,  përse ky ç‘rregullim në shije, aq më tepër, mu në zemër të Intitucionit , përgjigja  ishte çarmatosëse: “ Na pëlqen Bergomi sepse ai nuk e ka cenuar  rrogën tonë, kurse vota e Saviçeviçit  na ka prishur gjumin dhe..shpirtin”

 

Sfidanti .al