Premier League shet të drejtat për shumën rekord

Premier League shet të drejtat televizive për periudhën 2025-2029 te Sky Sport dhe TNT Sport për 7.8 miliardë euro. Kjo shumë është 4% më e lartë se ajo e katër vjeçarit të kaluar. Në total, pasi të shesë të drejtat edhe jashtë Anglisë, Premier do të arkëtojë 13 miliardë nga të cilat rreth 300 milionë do të shkojnë për futbollin amator.
sfidanti.al