Nga rroftë “mbreti” Xhokoviç, në Australi “poshtë mbreti”..

Edhe sitiata dramatike e Novak Xhokoviç në Australi na bën të thërrasim :rroftë Mbreti, poshtë Mbreti! Pak kohë më parë të gjithë i uleshin në gjunjë talentit dominues të tenistit serb, ndërsa këto ditë “mbreti” po jeton ditët më të këqia qyshkurse zaptoi majën. Edhe tenisti britanik , Andi Marej nuk mund të mungonte me komentin e tij lidhur me çështjen Gjokoviç që ka tundur themelet e një bote të mësuar pa ..tërmete të tillë.

“ Të gjithë kemi mbetur të shokuar nga kjo që ka ndodhur. Nuk duhet të nxitohemi sepse çod ditë po zbulon ndonjë gjë të re dhe kemi nevojë të presim dhe të gjykojmë me ftohtësi. Një gjë është e sigurt se kjo që ndodhi nuk ndikoi për mirë në mjedisin tonë..”

Sfidanti.al