Kombëtarja në fushë,  tifozët u privuan nga atmosfera kuqezi

Tifozët kane kaluar si në fije të perit në stadiumin “Elbasan Arena” për shkak të masave të skajshme, por edhe shiu dhe rregulli  spartan për të qënë 4 orë para ndeshjes i pranishëm, kanë ndikuar në atmosferën për ndeshjen me Izraelin.

Siç tregon edhe foto, tifozët që i kanë bërë ballë  kësaj sfide që sfilit nga privimet, janë të veshur me mushama dhe presin me padurim fillimin e sfidës sportive, për të larguar sa më parë shijen “ushtarake” të pragndeshjes.