I pezulluari Ivan Tonej vuri bast 13 herë kundër ekipit të tij!

Kjo është vërtet diçka e rëndë që ka sjellë edhe shtimin e dënimit për të. Sulmuesi i Brentfordit, Ivan Tonej, u pezullua me 8 muaj nga futbolli për shkak pikërisht të akuzave për baste, diçka e ndaluar për lojtarët profesionistë. Gjithsesi, gjëja që bie më shumë në dy është fakti se 13 herë Tonej ka vendosur skedinë kundër ekipit ku luan vetë. Ai u dënua sepse shkeli 232 herë rregullat për bastet, dhe u vlerësua si “i varur nga lojrat e fatit”.

Sfidanti.al