Vajzat me çadra, kampionet seksi të Moto GP

Kampionati i Moto GP tashmë ka përfunduar dhe teknikisht është përcaktuar edhe kampioni i edicionit, i cili është Mark Markez, por ndërkohë nuk ka përfunduar “klasifikimi” i vajzave me çadra. Ky është kthyer në një “hit parade” seksi, madje tashmë është në traditë e çdo fund edicioni. Janë të bukura kur dalin me çadre, por tepër joshëse mbi motorat e kampionëve.