Relaks në Nju Jork, Joana Sanz, sa mahnitëse!

Quhet Joana Sanz dhe është bashkëshortja e mbrojtësit të Paris Sën Zhermenit Dani Alvesh. Modelja bukuroshe spanjolle ndodhet për arsye pune në Nju Jork dhe këtë ajo e ka treguar me disa foto të publikuara në profilin e saj në Instagram.

Janë foto të momenteve të saj të pushimit dhe Sanz i ka shfaqur te gjitha hiret dhe fizikun e saj të mrekullueshëm të cilit ka të drejtë t’i gëzohet vetëm braziliani Dani Alvesh

sfidanti.al