Mbani Danielën se driblon më me finesë se Hames Rodriguez

Daniela Ospina, gruaja e James Rodriguez, ka bërë disa poza të nxehta për revistën Maxim ColumbiaDaniela Ospina, gruaja e James Rodriguezit, ka arritur të rritet profesionalisht falë aftësive të saj si modele dhe jo burrit.

Në Kolumbi është ndoshta po aq e njohur sa sulmuesi James, por fama e saj tashmë i ka kaluar kufijtë e vendit amerikano latin. Daniela dhuron disa poza provokuese për  revistën Maxim Columbia.