Lionel Messi dhe Antonella, do të bëhen prindër për të tretën herë?

Familja Messi duket se do të zgjerohet. Sulmuesi argjentinas i Barcelonës  pritert të bëhët baba për të tretën herë, të paktën kështu flitet ne median argjentinase. Kjo e fundit bën të ditur se Antonela Rocuzzo është në pritje të një fëmije duke ia hequr mundësinë ciftit që të japin të parin lajmin e gëzuar. Gjithsesi asgjë nuk është konfirmuar në këtë pikë dhe në Argjentinë tashmë janë në pritje për të ditur nëse Thiago e Mateo do të kenë ndonjë motër apo vëlla.