Kobe Bryant, sa ‘dëm’ të ka bërë tërheqja nga sporti!

Prej 14 muajsh Kobe Bryant u tërhoq përfundimisht nga sporti, por kjo duket se ka pasur pasojat e saj. Nga fotot e publikuara nga portali TMZ, legjenda e Los Angeles Lakers dhe e gjithë NBA, është shfaqur në forma disi ‘më të rrumbullakosura’. Aktualisht, Bryant që shpesh është thirrur edhe me pseudonimin ‘Black Mamba’ ndodhet në Portofino të Italisë  me pushime ku u publikuan edhe fotot ku duken ndryshimet ne fizikun e tij.

sfidanti.al